Coursera Answers

Software Security Week 5 Project3 Quiz Answer

Software Security Week 5 Project3 Quiz Answer


Software Security Week 5 
Project 3 Quiz Answer


In this article i am gone to share Coursera Course Software Security Week 5 Project 3 Quiz Answer with you..


Project 3 Quiz


Question 1)

How many iterations does it take the fuzzer to find the bug (i.e., record a crash)? What is the string that it discovers crashes the program?

Answer: 0


Question 2)

how many iterations?

Answer: 1000


Question 3)

Name one symbolic variable that was set in the path condition identified by KLEE that crashes wisdom-alt2

Answer: buf


Question 4)

Name another symbolic variable set in the path condition identified by KLEE that crashes wisdom-alt2.

Answer: r


Question 5)

Which symbolic variables were involved (AAAAAA and BBBBBB in the above)?

Answer: buf, x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00x00


Question 6)

What was their contents (XXXXXXXX in the above)?

Answer: x00x00x00x00



Question 7)

What was the data (the XXXXetc. part, not including any x00x00 parts, if any) for the program object?

Answer: sddwddddssssddwwww



Question 8)

If you run the symbolic maze program so that it finds all solutions, not just one, how many are there?

Answer:



Question 9)

There was a bug in the maze program that allows the player to walk through walls. What line in maze-sym.c is the bug on? (If there are multiple lines, pick one of them.)

Answer: 113